Since 1998 - Watch more about POS ONE

 

 
 

Lindberg Sport


 

                              LindbergSport henter kæmpe effektiviseringsgevinst   

                                         

                 

 

Med Pos One kassesystemets integration til online regnskabsprogrammet e-conomic sparer LindbergSport mange timers administrativt arbejde hver uge

 

LindbergSport ejes af Jan Lindberg, der har over 20 års erfaring som cykelmekaniker hvoraf de 10 år har været for flere topprofessionelle cykelhold som fx CSC-Saxobank og HTC-Columbia. Lindberg Sport i Lyngå Farvskov har specialiseret sig i cykeludstyr og reparationer. I takt med at udvalget blev større, steg behovet for et online kassesystem, der integrerede med e-conomic.

 

Tidligere skrev jeg alle fakturaer manuelt og udskrev dem på printeren. I dag taster jeg blot ind på min trådløse tablet eller scanner varen og oplysningerne synkroniseres automatisk med e-conomic og fjerner varen fra lagerstyringsprogrammet. Det har betydet mange minutters besparelser for mig alene per salg og efterfølgende mange timers administrativt arbejde,” forklarer Jan Lindberg.

 

Mobilt kassesystem

LindbergSport er i løbet af året med til en lang række cykelløb, hvor de har en stand med salg af cykeltilbehør og udstyr. Her anvender de også Pos One kassesystemet sammen med en scanner. kassesystemet er koblet op til en mobiltelefon, som gør, at man kan være online ude på stedet, så alt salg registreres og automatisk synkroniseres med e-conomic.

 

Tidligere skrev vi salget ned på sedler, og så skulle vi hjem og bogføre det hele. I dag får kunden en kvittering med det samme ude på stedet. Alt bliver synkroniseret direkte med e-conomic med det samme, og inden for to minutter ligger alle tallene med hver sin postering trukket ned fra lageret,” fortæller Jan Lindberg.

 

Integreret lagerstyringsmodul

e-conomic Lagerstyringsmodulet er udviklet til små og mellemstore virksomheder inden for handel og er fuldt integreret med resten af e-conomic. Modulet registrerer alle varebevægelser, så du både kan følge den enkelte vare fra køb til salg og holde styr på virksomhedens lagerbeholdninger

 

Faktaboks

Ingen integrationsbegrænsninger

Automatiserer processer og sparer tid

Abonnementsbaseret løsning - ingen investering i dyre servere

Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7

Gratis adgang for revisorPROUDLY SUPPLYING


We are co-operating with

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
INFO@POSONE.DK
CVR 26005140